top of page

Jorden er i midten af universet


Kirken har aldrig taget fejl, og derfor må vi naturligvis antage at jorden er i midten af universet. Der er ved at ske mange spændende ting i den rigtige videnskabelige verden, hvor der faktisk findes hæderlige folk som gerne vil indrømme, at de empiriske grundlag efterhånden er totalt afkoblet den politisk-ideologiske og antikristne kamp mod det faktum at Kirken havde ret, at Galileo tog fejl, og at jorden faktisk er i centrum af universet. Galileo indrømmede faktisk sin fejl, inden han døde, så ret skal være ret her. Men når to på hinanden efterfølgende paver har fordømt Galileos teori, så må Kirken have sit på det tørre, og især Skt. Bellarmino, som havde styr på sin skolastiske metodik.

"Han grundfæsted Jorden, den rokkes ikke" - Sl. 93 "Bæv for hans Åsyn, al Jorden! Han grundfæsted Jorden, den rokkes ikke." - 1. Krønikebog 16,30

Bibelen beviser at jorden stod stille, ligesom at den også beviser - hvis man da læser Bibelen bogstaveligt - at jorden er skabt på 6 dage, og at Gud lod den hvile på den 7. Geocentrisme er ikke et dogme i kirken, men det er stærkt interessant at vurdere og forholde sig til, hvorfor Gud dog har ladet jorden være i centrum - måske fordi vi virkelig er æblet i Hans øje? Fordi når Han skaber et helt univers som vi skal krone, at vi naturligvis er i centrum af Hans skaberværk, på grund af Hans kærlighed til os? Vil man dykke mere ned i de videnskabelige beviser for geocentrisme, så kan jeg stærkt anbefale disse kilder:

Det viser sig tilsyneladende, at hele universets magnetfelt peger direkte imod jorden, at jorden ikke roterer, og at Galileo faktisk tog fejl. Middelalderkirken havde altså ret, og har det stadig. Robert Sungenis er også med i denne debat om det væsentlige ved geocentrismen, heliocentrismens ophav, hvorfor Kirken aldrig rigtigt er kommet sig ovenpå Galileo, og hvorfor Pius IX ved en fejl kom til at fjerne Galileo fra index over forbudte bøger.

Man skal ikke tro på liberalisternes løgne, og astrologernes ideologiske blændværk. Når vi kan se at selv Hubble beviste at jorden stod stille, men ikke ville indrømme det af politiske årsager, så ved vi at de ikke har noget tøj på.

56 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Regin Benner
Regin Benner
Sep 30, 2022

Det bliver svært at komme udenom at geocentrisme er en integreret tanke I den bibelske åbenbaring og hele forståelsesunivers.

Like
bottom of page