top of page

Fader Ripperger: De allerbedste

Updated: 5 days ago


Kender man ikke til Fader Chad Ripperger, og hans prædikener eller foredrag på Sensus Fidelium, så går man glip af åndeligt opbyggende og katekerende indhold, af hvad der nok i de her tider er verdens bedste præst. Fader Ripperger er så skarp, systematisk, hellig og spirituel, udstråler så stærk karismatisk katolsk orden og tradition, at han kun kan være en helgen for vor tid. Han er tidl. professor på FSSP's præsteseminar i Nebraska, men har nu forladt FSSP til fordel for at stifte sin egen orden af semi-kontemplative præster og eksorcister, som kun lever for én ting: åndelig kamp. Han er den præst verden har brug for, han er den åndelige vejleder internettet kan give dig, og han løfter din åndelige habitus og din egen mangel på ydmyghed til næste niveau. Han er med andre ord, og som man siger i dag, "for vild".

Vi har lyttet til en hel del af hans prædikener, men flere af dem kan sagtens tåles at blive lyttet til 2-3 gange - de er intense, dybe, og man skal have styr på sin systematiske hjerne for at følge med. Det er en fordel at have et vist akademisk ordforråd inden man lytter, men er ikke strengt nødvendigt. Her er vores anbefalinger til de bedste fra menuen hos Fader Ripperger. Og husk, bed rosenkransen hver dag!

1: Rosenkransen - våbnet over dem alle2: Åndelig beskyttelse og sakramentalier


3: Mortificering - kødets dødelse4: Vor Frues syn på vor tid - krigen i Himlen og her på jorden5: Evolutionisme og dødskulten - abort og evolution hænger sammen6: Den åndelige kampplads - tilstand lige nu og fremover7: Du er et ligegyldigt menneske


8: Niveauer af åndelig krigsførsel


9: At vurdere Guds vilje og vores kald til Ham


10: Guds vilje - at stole på Ham


11: Den Hellige Eukaristi


12: Skrupler - hvordan de overkommes


13: Intellektuelt hovmod


14: Åndelig dovenskab


15: De åndelige og psykologiske konsekvenser af at være negativ


Og mange, mange andre på Sensus Fidelium.

Vor Frue af Den Stedseværende Hjælp, bed for os!

33 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page